Aika kuluu ja kaikkea tapahtuu..

Blogi on jäänyt aika vähälle huomiolle viime aikoina, vaikka piipahtelenkin lukemassa muiden blogeja silloin tällöin, Ajattelin nyt kuitenkin tulla hiukan päivittämään kuulumisia, vaikka ainakin omaksi ilokseni.

Töitä on ollut koko kevään riittävästi, ja nyt onkin työsopimus Syyskuun loppuun asti tehtynä joten se onkin vienyt suurimman osan ajasta. Työstäni pidän kovasti ja olenkin tullut siihen tulokseen että aivan oikealle alalle valmistuin viime syksynä.

Terveys, niin ne lukijat jotka on kamuja fb:ssä tietävätkin että olen sairaslomalla tällä hetkellä, ollut nyt viikon ja olen nyt 7.5 asti. Reilu viikko sitten vasempaan silmään ilmestyi sellainen musta haituva viiva, jota ensin luulin ihan roskaksi. Se näkyy siis minun näkökentässä, ei näy ulospäin. Pari päivää sitä ihmeteltyäni päätin lopulta ottaa yhteyttä silmäpoliin kun minullahan on joskus muinoin näiden silmien kanssa ollut vähän kränää. Noh sinne mentiin sitten kiireellä ja verenpurkaumahan sieltä löytyi. Ilmeisesti lasiainen on hieman irronnut (jos oikein ymmärsin) ja sen seuraksena tullut verenpurkauma, joka ei tällä hetkellä vuoda. Lääkäri olikin sitä mieltä kuullessani ammattini että on parempi ottaa nyt rauhallisesti ja olla nostokiellossa seuraavaan käyntiin saakka joka on tuolloin 7.5. Nyt olenkin sitten koettanut kohtalaisen rauhallisesti elellä viime ajat jotta tuo vaiva paranisi.  Viiva näkyy edelleen näkökentässä. Sokeritasapaino on pysynyt onneksi hyvänä ja muutenkin vointi on ollut hyvä.

Vapaa-aika: piipahdettiin isännän kanssa reissussa Kööpenhaminassa kevättä haistelemassa nyt alkuviikosta (matka oli varattu jo ennen sairaslomalle jääntiä)  Ihana reissu oli ja lääkäritkin antoivat luvan lentää kunhan joku muu kantaa matkatavarat niin ei ollut ongelmaa senkään suhteen. Kevät siellä oli ehkä pari viikkoa pidemmällä kuin täällä, narsissit kukkivat ja puut vihersivät. Kelitkin oli aika mahtavat. Käveltiin paljon, onneksi matkat siellä on lyhyitä. Shoppailtiin ja istuttiin terasseilla. Nyhavn ja tivoli tuli nähtyä, samoin paljon keskustan pieniä ihania kujia. Parissa lankakaupassakin tuli piipahdettua ja hypisteltyä lankoja... Pari kerää tarttui vain ihme kyllä mukaan.  23.4- 26.4 oli matkaaika.

Käsityöt: Olen neulonut, aika paljonkin. Sukkia pääasiassa, tiskirättejä myös. Teinpä itselleni taikaboleronkin joka vaan odottaa nyt nappia itseensä. Mitään ei ole saanut kuvattua mutta ehkä joku päivä. Korttimateriaalejakin olen hypistellyt ja jotain vähän leikellytkin mutta ei vielä kärpänen ole puraissut pahemmin.

Kotona joka paikka on hujan hajan. Ärsyttää kun ikkunatkin on pesemättä, mutta en nyt uskalla ryhtyä oikein siihenkään puuhaan vielä ennen kuin tuo silmä paranee. Pikkupuuhastelua koetan koko ajan tehdä mutta kun kaikki raskaampi työ kiellettiin niin koetan ottaa rauhallisesti. Haaveilen sisustamisesta ja lueskelen sisustuslehtiä..... Saahan sitä ainakin haaveilla.