Kyllä alkais mulle ainakin jo riittää tää kuumuus.. Ei saa enää oikein nukuttua kuumuuden takia ja vielä varsinkin kun on vähän huonoa ollut muutenkin viime aikoina tuo nukkuminen..

Eilinen ja tämä päivä oli vapaita. Eilen vietiin tavaroita kirpputorille kun otettiin sieltä taas pöytä pitkästä aikaa viikoksi. Tänään käytiin ajelemassa Kouvolassa, pyörähdettiin pienoisrautatiemuseossa ja tietenkin Korian abc:llä. Jotenkin kuvittelin et siellä olis lankoja enemmänkin alennuksessa kun on ale aika, mut eipä ollut.. Kovasti hypistelin kaikkia ihania uutuus lankoja joista jo aamulla luinkin postin mukana tulleesta novitan lehdestä, mutta vielä niitä ei mukaan lähtenyt.. Tässä saalis, aika laihaksi tosin jäi..

Yksiväriset veikat menee tuohon peiton lappuihin ja sit tuo raitalanka nyt olikin jotain uutta väriä niin siitä varmaan tulee sukat sitten jossain vaiheessa..

Lappuja peittoon on nyt kasassa 35kpl, mutta vielä niitä saa tehdä vaikka kuinka paljon... Saas nähdä missä vaiheessa innostus tökkää... Nyt ainakin uudessa lehdessä oli niin paljon uusia kivoja malleja joten varmaan kohta sormet syyhyää niiden pariin..