Hui kamala miten tuo aika meneekin niin nopsaa vauhtia. Kohta on vuosi koulua käytynä ja vuosi olisi vielä jäljellä. 2 viikkoa olen nyt työharjoittelussa pakertanut ja aivan ihanaa kyllä on ollut, en tiedä että mikä noissa dementiakodeissa viehättää, mutta kyllä ne tuntuvat vaan niin omimmilta paikoilta omaksi työpaikaksi (varsinkin kun työkaverit on aivan mahtavia). Puuhaa siis riittää ja ollaan tätä kodin järjestelyä tässä yritetty kovasti tehdä, paljon on jo saatukin aikaan, mutta kaikenmoista puuhaa kyllä vielä olisi ja vähän "jäissähän" tuo on viime päivinä ollut kun itse olen ollut flunssassa ja isäntä töissä, mutta ehtiihän tuota vielä (ei nämä levällään olevat tavarat onneksi muita täällä ole häiritsemässä).

Käsitöitä teen minkä vaan ehdin, ompelukone pitäisi laittaa "tulille" ja ommella isännän työhuoneeseen verhot, mutta mikä siinä on kun ei sitä vaan saa aikaiseksi, kankaita onkin tullut hamstrattua nyt jonkin verran kun kaveri on kangaskaupassa töissä, joten kaikennäköistä ommeltavaa kyllä olisikin....

Kahvipussien ompeluakin olisi jatkettava, viime vkl jonkun verran niitä pesin ja ompelinkin, mutta niitä kyllä riittääkin ja tilattuja koppiakin olisi kun vaan saisi tehtyä.

Sukkaa pukkaa puikoilta ja kokeilinpa pitkästä aikaa neuloa hahtuvalangasta lapaset ja pienen korin, ovat juuri pyykkikoneessa pyörimässä, katsotaan tuleeko niistä mitään vai ei... askartelustakin olen tässä haaveillut, kai ne joulukortit alkaa pikkuhiljaa taas mieltä kaivertaa, jonkinlaista visiota onkin jo noista korteista mutta vielä ei ole kaikkea materiaalia joten vielä saa sormet syyhytä, mutta ehkäpä ensi viikolla... No joo pitäis tehdä kyllä näitä kirjallisia hommia koulunkin osalta, mutta aina sitä vaan keksii jotain kivempaa... Huomenna on kyllä pakko ottaa itseään niskasta kiinni ja tehtävä jotain oikeaakin hommaa.  Ihanat syyskelit olisi ulkonakin, mutta ei tämän flunssan kanssa ihan kamalasti tuolla kehtaa urheilla, joten hiljaa hyvä tulee..

Ensi viikolla olisi taas sairaalalla kontrollia, 2 vuotis tarkastus tämän leikkauksen tiimoilta, eipä siellä varmaan mitään ihmeitä esiin tule, verta kyllä ottivat 10 putkea joten toivotaan että kaikki arvot olisi kohdillaan..

Teksti näköjään poukkoilee miten sattuu joten parempi päättää tänään tähän, tulen sitten uudelleen kun ajatus juoksee paremmin. Mutta tulipahan kuitenkin muutama rivi edes nytkin kirjoiteltua.. Kuviakin sitten joskus..

Ihania Syyspäiviä vaan kaikille!