Eipä tänne kummempia kuulu. Tässä kotosalla menee edelleen päivät hölmöttäessä. Tai no huomenna pääsen varmaan päiväksi liikenteeseen jos vaikka töissä kävisi vähän ompelemassa. Mutta on täällä siis jotain valmistunutkin..

 

Näitä vauvan sukkia on jo parit valmiina ja yhdet puikoilla nytkin. Nää menee tuonne töihin ja sieltä sitten eteenpäin vielä mutta siitä asiasta on lisää tuolla Kätsylän blogissa.

 

Toiset pitsisukat. Nää on nallesta ja tuo toinen lanka on violettia vaikka ehkä näyttääkin siniseltä.. Nää meni kaverin tytölle..

 

 

Ja sit kassi nro 3. Tää valmistui jo muutama viikko sitten mut nyt sai vasta kuvaa otettua. Tää on tehty vanhoista juhlamokka pusseista. Kassissa sisällä on seuraavat ommeltavat :) Päreitä ompelin viime viikolla aikamoisen nivaskan valmiiksi pujottelee sit kunhan jaksaa niin pitkään seistä et ehtii sen tehdä. Tällä viikolla oon milloin nyt oon jaksanut välillä neulonut ja välillä virkannut. Ja välillä pessyt kahvipusseja.  Kesken on vauvan sukka, säärystmet villasukka Viaton ja nyt oon vielä virkannut isoäidinneliö lappuja tilkkupeittoja varten.

Että semmoista tänne tänään.. Maha on vielä kaikenlisäksi kuralla.. En tiiä miks mut vähän on kurja olo.