Joo o.. En tiiä jotenkin ei kyl innosta tänne taas mitään kirjoitella kun aina jonkun pitää olla jotain sontaa niskaan kaatamassa..  Ehkä Sny kierroksen jälkeen lopetan koko blogin pidon tai sit muutan tämän salasanan taakse jossain vaiheessa..  Toki arvostella saa ja pitääkin mut jos ei tiedä asiasta mitään niin ei pitäis siihen silloin nokkaansa tunkea.. Ja ei tosiaan tätä kenenkään ole pakko lukea.. Enempi tänne itseäni varten kirjoittelen ja olen jo vähentänyt paljon kirjoittelua kun aina on joku jolle ei joku asia mieliksi mene.. No aivan sama.. keskitytään sit vaan noihin käsitöihin jos ei omista asioistaan saa kirjoitella...

1978580.jpg

Tuossa nyt jonkinlaista kuvaa niistä helmistä joita väsäsin tuossa joku aika sitten.. Pallot on siis tehty pirtin kehräämön hahtuvasta sellaisia pieniä keriä kieputtaen ja ne sitten pesukoneessa huovutettiin..

1978587.jpg

Tässä nyt sit kuvaa siitä "mustikka-vadelmasta" kuva ei tosin tee oikeutta huiville vaan siitä tuli omasta mielestäni ihan hieno.. neulahuovutin vielä nuo lankojen risteyskohdat jos kestäisivät vähän paremmin kun eivät koneessa meinanneet oikein huopua..