Tulin taas muutaman rivin kirjoittelemaan ja pari kuvaa laittamaan lopultakin.  Eipä tänne juurikaan uutta kuulu. Puikot kilisee entiseen malliin. Huomenna olisi viimeinen koulupäivä ennen harjoittelua ja vähän alkaa jännittää et minkälaista siellä harjoittelupaikassa oikein on.

Loppiaisen kunniaksi paistoin pannaria ja kaalilaatikko muhii juuri uunissa. Kaverit kävi äsken päiväkahvilla pannaria maistelemassa ja ihan hyväähän tuosta kieltämättä tuli.

Tämän vuoden puolella on nyt valmistunut kahdet sukat. Nyt haluaisinkin hommata lopulta lähiaikoina sen vaa an et sais noi kudotut lankamäärät punnittua. Olis ihan jännää saada tietää et kuinka paljon vuoteen kuluu lankaa. Laitankin nyt noin määrät edes ylös sitä mukaa kuin jotain valmistuu.

Eli ekana miesten perus sukat, kamun miehelle.  Lankana varsissa Jussilanka ja terissä erämies niminen lanka. Sukkien koko n. 42. (ja lankaa meni n. 160g)

 

sitten päätin että lopulta teen myös itselle sukat. ( en oo varmaan kolmeen vuoteen "ehtiny" tekemään )

Eli: lankana 7-veljestä jättiraita. koko 39 ja lankaa ei jäänyt kerästä kuin ihan vähän eli langankulutus varmaan n. 140g.

Näistä tuli aivan ihanat. Tuohon päälle tein välillä 2o 2n ja välillä ihan vaan pelkkää oikeaa niin tuli vähän jotain kuviota.

Nyt on puikoilla kamulle melko samanlaiset erivärisestä raitalangasta  tosin.