Huoh.. ei meinaa ehtiä tännekkään päivityksiä laittamaan... Kamalasti kaikkea puuhaa ja touhua.. Maanantai meni Lahdessa.. Kävin siellä paria  kaveria moikkaamassa ja siellä sairaalassa tuon patin takia ultrassa..Ultrasta lääkäri sanoi niin et ei ole pahalaatuinen vaan on joko turvonnut imusolmuke tai rauhanen mihin on jäänyt ilmeisesti rasvaa.. tms.. Että kirurgi voi sen poistaa jos on sitä mieltä.. Ensi viikolla on sit soitto aika sinne kirurgille niin siitäpä tuo sitten selviää..

Paino lopulta näytti eilis aamuna sitä -20 kg.. Kun on taas juminut oikein urakalla :)  Piti oikein monta kertaa punnita et varmasti uskoin..  Vielähän sitä pudotettavaa on kyllä mut on taas tavallaan yksi etappi saavutettu..

Töissä on riittänyt huisketta tänään tehtiin tonttuja ja onpa Marin kanssa askarreltu kätsylään joulukalenteriakin.. Ja piponkin neuloin Marille ja lapaset valmistui tänään ja salamoninsolmuhuivejakin.. =) Kuviakin on kunhan niitä ehdin kamerasta koneelle siirtää..

Huomis iltana on täällä meillä kotona leikkaus porukan miittinki ja on siis vieraita tulossa niin olen tämän iltaa koettanut siivoilla vähän..

Perjantai aamuna lähdetäänkin työporukan kanssa Tampereelle käsityömessuille (Jee!!) ekat käsityömessut minulle ikuna...

Että semmosta mut  vielä on puuhaa tällekkin illalle niin on pakko palata hommiin...