..vai miten se meni.. No en tiedä niin siitä toivosta mut se iloinen asia tänään edes sattui että pääsin tänään kunnolla suihkuun ekaan kertaan viikkoon..  Oon nimittäin tuossa pytyn ja lavuaarin päällä vaan  vähän tukkaa pessyt jne kun en tämän kipsin kans oikein tuonne meidän suihkukaappiin pääse. Mut tänään käytiin sit tuolla alakerran saunan pesuhuoneessa suihkussa ja kyl on ihana olo kun on kunnolla saanut pestyä itsensä. Alkaa kyl arvostaa tiettyjä asioita taas ihan eri tavalla.

Tänään tulikin könkättyä oikein urakalla kun piti käydä terkkarissa labroissa jne.  Nyt vähän väsyttääkin kun viime yönä jäi unetkin hiukan huonolle mut kyllä tämä täs.  Muuten mielialat vaihtelee aika lailla. Välillä on olo ok välillä itkettää ja välillä masentaa. Jos tää kaikki olis todettu silloin heti niin ehkä olisin tänään päässyt jo kipsistä eroon tai ainakin jalka olisi jo paremmassa kunnossa.. Soittelinkin tänään potilasasiamiehelle ja kyselin vähän hänen mielipidettään asioihin.. Mut ei niistä sen enempää. Huomenna otetaan jalasta uusi röntgen et onko se mahdollisesti lähtenyt edes luutumaan.  Kivut on välillä aikamoisia ainakin iltaisin kun jalka turpoaa ja tuntuu ettei mitenkään päin ole hyvä olla.

Mut aikamoiset kivut ne oli silloin ennen kipsiäkin.. Tukittu Mut kai sitä vaan on tottunut sisulla menemään eteenpäin.. kipsihoitajahan oli ihan kauhuissaan et kuinka minä olen sillä kärsinyt kävellä.. No aivan kosketusarkahan se jalka kyllä oli. Mut jos lääkäri sanoo et se on vaan revähtänyt niin mitäs siinä sit  teet..No toivotaan nyt ettei tuonne jää mitään...  On vielä tuo samainen jalka mitä on jo silloin joskus aiemminkin operoitu..

 

Käsityörintamalla tapahtuu mutta kuvia ei ole tullut otettua kun kamera menee ukkelin mukana koko ajan jossain.  Vauvan sukkia olen neulonut ja aikuisen palmikkosukkia myös ja kahvipusseja olen ommellut ja taitellut jne. Viime viikolla kasasin yhden kassinkin valmiiksi ja eilen neuloin kaverille pipon.  Sain samaiselta kaverilta kassillisen lankoja kun hänellä ei kuulemma nykyisin kärsivällisyys kestä neuloa niin antoi ne minulle josko saisin niistä jotain aikaiseksi ja ihan kivoja lankoja siinä onkin... Hymy isoveli lankaa oli 6 kerää jne. Teen sitten hänelle sukkia korvaukseksi ainakin.

Ukkelillakin on nyt taas tavallaan "monta rautaa tulessa" Sai nimittäin kuulla yhdestä työstä ja on siellä nyt harjoittelussa josko saisi siitä vaikka työpaikan itselleen. Joten se ainakin näyttää nyt ihan hyvältä.

Että tämmöistä tänne. Ehkä niitä kuviakin pitää koettaa jossain vaiheessa ottaa että saa vähän väriä tänne..