Niin se aika on rientänyt ja kuten jo viime vuoden puolella epäilinkin, en tänne pahemmin ehdi päivittelemään ja jonkinlainen blogiväsykin on painanut, mutta täällä taas ollaan.

Ensinnäkin oikein ihanaa tätä vuotta ja ihanaa kevään alkua kaikille.

Olen ollut viimeiset 6 viikkoa työharjoittelussa ja pari olisi vielä jäljellä, joten käsitöitä ei viime aikoina ole pahemmin ehtinyt syntyä. Tammikuussa tein vauvan villatakin ja housut novita woolista, eräs tuttavani tilasi sen tulevalle mummotettavalleen, tämä vaan meni käsistä niin pian etten ehtinyt sitä edes kuvaamaan, mutta malli oli aivan ihana ja se oli peräisin novitan lehdestä jossa oli pelkästään lasten vaatteita...

Pari muutakin tuttavaani odottaa mummotettavia ja näitä puputossuja viime novitasta olen nyt neulonut muutamat.

Lankana siis novitan pretty baby

Pitsisukkiakin tikuttelin tuossa alkuvuodesta muutamat, mutta nämähän nyt ovatkin jo vanhoja tuttuja.

Lankana näissä seiskaveikka.

Virkkaustakin kokeilin taas pitkästä aikaa ja yksi salomoninsolmuhuivi onkin jo syntynyt ja toinen on koukuilla.

Lankaa on talven mittaan kertynyt aikalailla, kun aina ostaa tarjouksesta yhden kerän ja toisesta toisen jne joten nyt pitää kyllä koettaa niitä vähitellen poiskin kuluttaa ja malttaa olla ostamatta uusia. Tällä hetkellä on puikoilla naisten sukat nallelangasta.

Muuten elämä kulkee nopeaa vauhtia eteenpäin, surua on ollut ilmassa ja ensi viikolla olisikin tiedossa hautajaiset, toisaalta iloakin on hiukan ilmassa, mutta tätähän se on se elämänkiertokulku...

Harjoittelu ja koulu sujuu ihan hyvin, puolen vuoden päästä sitä ollaan aika lähellä valmistumista..

Terveys on kohtalaisessa kunnossa, tosin kädessä jokin lihas vähän kränää, mutta sen kanssa pärjää kyllä.

Kotona on juuri tänään vaihdettu järjestystä ja uusi ruokailuryhmäkin tuli pari viikkoa sitten (joka tilattiin jo 3 kuukautta sitten! ) Joten kotikin on aika mallillaan.

Nyt voikin nauttia valoistuvista kevät päivistä.