Aika kuluu kuin siivillä uuden työn myötä... Töissähän olen siis nyt tuolla kätsylässä (linkki löytyy tuolta sivun reunasta kun ei kaikesta opetuksesta huolimatta osannut tuota linkkiä liittää tähän =) ) Tällä viikolla olen virkannut ja neulonut hahtuvasta koreja ja laukun. Koetan ottaa huomenna kameran mukaan töihin josko saisin vaikka otettua kuvia töistä.  Hahtuvan innoittamana kotonakin pääsi "koukulle" huopautuva lanka jonka ostin joku aika sitten kirpputorilta.. Kori pitäisi siitäkin tulla.. Polkka sukatkin on kotona puikoilla ja ikuisuus virkkaus koukulla.. Mut eipä noilla niin hätä ole =)

Tänään suoritin kotosalla pienimuotoisen "suuroperaation" sain nimittäin juuri siivottua lanka korini.. tai oikeastaa nurkkaukseni kun lankoja oli korin päällä alla ja sivuilla... =) No aika paljon sieltä lähti tavaraa ihan roskiin ja pussillinen  menee työpaikallekkin jos niistä siellä saisi vaikka jotain väkerrettyä.. Ja sit pakkasin osan langoista yhteen isoon säilytys laatikkoon joka tuli ihan täyteen ja sen lisäksi vielä tuli muovipussillinen valmiita töitä..... Ja lankakori on nyt suht siisti mutta edelleen liki yhtä täysi kuin ennenkin...
Isäntä jo sanoikin että miksi et ala kerätä lankoja että jos laitettais niille sellainen oma hylly... =) Lankoja olisi jo nyt se hyllyllinen ja ongelma nyt on se ettei sitä hyllyä täällä saa kyllä oikein mihinkään mahtumaan.. Mutta ihana ajatus häneltä kuitenkin..

Tällä viikolla on urheilut jääneet hiukan vähemmälle kun paleltaa melkein jatkuvaan nykyisin.. Maanantaina kylläkin kävin vesijumpalla mutten sielläkään ihan täysillä uskaltanut riehua kun edellisellä kerralla veti leikatun jalan suonta niin pahasti että viikon oli melkein jalka kipeä.. No sattui siellä sit taas muutakin.. Sokerit ennen jumppaa näytti 10.7 aattelin et ok et ihan hyvin sillä pärjää..(toiset jopa olis pistäneet siihen viel insuliiniä lisää...) Jumpan loppupuolella tuli hiukan outo olo et vähän huippaa.. Menin pukuhuoneeseen ja join pillimehun ja sen jälkeen mittasin sokerit olivat sit 2.8.... Tiedä sit taas mikä ne noin nopeaan laski taas kerran... Paino on nyt juminu siihen n -17 kg mutta onneksi nää jumit kuuluu asiaan ja senttejä häviää siitä huolimatta onneksi.. Ruokailut sujuu vaihtelevasti..

Mutta taidanpa mennä tuonne virkkausten pariin... =)