Jee meilläkin on aluillaan tämän vuoden ensimmäinen loma viikko 1 niistä kolmesta jotka meille on vuoden ajaksi luvattu( seuraava onkin sitten Elokuussa)  Ihan tulinkin nyt vaan muutaman rivin kuulumisia kirjoittelemaan kun Amalia niitä kyseli :)  Harjoittelu ja näyttö on nyt takanapäin ja näyttöarviointikin oli jo tällä viikolla ja hyvin meni läpi ja hyvän sain arvosanaksi. Tämä viikko oltiinkin sitten taas jo koululla ja aloiteltiin hoito ja huolenpito jakson opintoja.

Loman aion käyttää ihan kotona olemiseen ompeluun, neulomiseen ja siivoamiseen.. Tai no lähdetään me tänään illalla Tallinnaan (lankoja ostamaan ) katselemaan vähän paikallista menoa. Huomenna jo illalla palaillaan takaisin. Eli eiköhän täältä jotain vähän parempaa päivitystä tulene ensi viikolla.

Kamalassa köhässä olen ollut jo viikon ja loppua ei meinaa vaan näkyä. Vaa alla en ollut uskaltanut käydä aikoihin kun aattelin että paino on noussut, mutta viime viikolla vihdoin uskaltauduin eikä se ollutkaan noussut yhtään, ei kylläkään laskenutkaan mutta pääasia ettei noussutkaan. Jalassa tilanne on vähän kehno vaihteeksi. Se uudempi haava alkoi jo parantua niin sitten se yhtääkkiä lähtikin leviämään ja nyt se "levinnyt osa" on katteinen ja sitä yritetään vaihteeksi puhdistella. Mutta onneksi nyt ei ole tulehduksia ollut ja muutenkin koko ajan ainakin tapahtuu haavassa jotain edistystä.

Eli siinä taas jotain lyhenneltynä.

Oikein ihanaa alkavaa Maalliskuuta.