Niin piti tulla jo silloin aiemmin päivittelemään, mutta ne on nuo työt mitkä sotkee aika lailla näitä kuvioita nykyään. Ei enää sukkiakaan valmistu ihan samaan tahtiin kuin opiskellessa. Noh hyvä näin. 

On täällä joskus jotain saatu valmiiksikin. Nämä sukat on aloitettu lentokoneessa Pariisiin mennessä ja valmistuivatkin joskus. Lankaa en enää muista mutta mukavaa oli neuloa. Varsi tehty kesävoi sukan mallilla ja terä perinteinen. Taisivat mennä joulupakettiin. Noita ihanaisia lehtiä toin Ranskasta urakalla ja jotain ideoita niistä saikin, kun vaan olisi sitä aikaa toteuttaa kaikki ideat...

Olen innostunut tuosta leipomisesta myös pitkästä aikaa. Tässä elämäni ensimmäiset kuppikakut ja rasiassa myöskin ekat kristallipiparkakut. Molemmat menneet jo parempiin suihin. 1 adventti taisi olla kyseessä kun näitä herkkuja nautittiin.

Nyt olisi tämä ja huominen päivä vapaata, viikonloppu taas töitä ja Maanantaina tarkoitus suunnata kohti Pohjois-Karjalaa. Pitää sieltä palata jo ennen joulua kun olen luvannut aatoksi töihin  mennä. Huomenna oliskin ohjelmassa kotona joulusiivousta ja vähän Joulukoristeiden laittoa jne.

Ihanaista Joulun odotus aikaa.