Tulin vaihtamaan tuon jouluisen sivupohjan pois kun ei ole enää oikein ajankohtainen. Uusi pohja löytyi Bluelta kiitokset jälleen.  Muuten ei kuulu ihmeitä. Eilen käytiin Lahdessa moikkaamassa kummipoikaa pitkästä aikaa. Kovasti on hänkin jo kasvanut ja Helmikuussa täyttää jo 4-vuotta... äkkiä se aika vaan menee.
Käsityörintamalla koetan saada innostusta johonkin uuteen. Tänään kaivelin yhden uuden ristipistotyön esille ja teinpä jo muutaman pistonkin siihen. Saas nähdä tuleeko siitä mitään vaiko ei.. :) Kätsylästä kävin tänään hakemassa kassillisen sinne säilömiäni kahvipusseja pesuun ja niitä olen illan mittaan pessyt ja kuivaillut. Ja aloitinpa uuden pitsisukankin. Suurensin vähän tuota kuviota aiemmasta mallista tai siis levensin sitä muutamalla silmukalla ja koetan nyt näistä uusista saada sellaiset pitempivartiset sukat.. Kuvia en oo vielä saanut edellisistäkään otettua ( ja eipä noita ole vielä saanut pääteltyäkään :)) Mutta kuitenkin ihan peruspitsisukkia siis.  Reissussa tein yhdet perus naisten sukat siitä talvinallesta. 2 kerästä tuli 3 paria sukkia 2 meni joulupaketteihin ja taitaa noille kolmansillekkin olla käyttäjä tiedossa.  Joten sukissa ainakin tällä hetkellä pysytään... Mietinpä tänään jos tuosta Ixun laittamasta "sateenkaari" kerästä neuloisi lapaset ja kokeilisi huovuttaa mutta katsotaan nyt mitä siitäkin sit lopulta syntyy...
Kahvikasseja pitäisi saada muutama tehtyä kun ihastuivat niihin niin kovin tuolla idässä joten eiköhän niitä tässä näperretä pikkuhiljaa. Enpä sit muistanut siitä valmiista kassista kuvaa ottaa ennen kuin annoin sen äidille käyttöön mutta eiköhän noita vielä tule lisää tehtyä.
Joten tämmöistä tänne.