Niin se vaan aika kuluu.. Vasta oli Joulu ja nyt ollaan jo Helmikuussa..

Elämä kipsin kanssa jatkuukin pidempään kuin oli alunperin tarkoitus. Viime viikon kuvissa näkyi et nilkka on ihan hyvässä asennossa mut lääkäri ei muistanut vaan alun perin sanoa et kipsiä pidetäänkin 5 viikkoa kaikenkaikkiaan.. Eli sairaslomaa on nyt sit tuonne 25. 2 asti 24.2 otetaan taas kuva jalasta.  Suoraan sanottuna vähän niinkuin ärsyttää (ja tuo vähän on aika lievä ilmaisu...) Nyt oon kolmatta päivää yksin tässä kotosalla koko päivän niin alkaa nää neljä seinää tuntua aika ahdistavilta. Ukkeli nimittäin on siellä työharjoittelussa (tai taisi hän saada siitä kyllä ihan vakituisen työpaikankin)  No eilen illalla pääsin sentään kauppaan ja kahville et onhan sekin jotain.  Huomenna hän on toivottavasti päivällä kotosalla jotta pääsee kaikki asiat hoitamaan jne.

Käsitöitä valmistuu vaihtelevalla menestyksellä. On nimittäin hartiat tuosta kepeillä kävelystä niin jumissa ettei meinaa käsillä jaksaa välillä mitään tehdä. Kuviakin olen ottanut mutta kamera on tiiviisti ukkelilla mukana niin en ehdi kuvia kamerasta pois ottaa.

Että tämmöistä tänne.. Lievää vi******* siis ilmassa eikä ihan lievääkään. Mut pakko tää on vaan kestää... Ehkäpä koetan tuota vauvan sukkaa neuloa jos sais vaikka edes sitä aikaiseksi..