Liki kuukausi taitaa olla aikaa viime päivityksestä, niin se vaan on aika kulunut tenttien ja muiden kaikkien koulujuttujen parissa. Toki on täällä kyllä neulottukin suht ahkerasti (koulussa on tunnilla hyvää aikaa neuloa )  ja jotain pientä on jopa valmistunutkin.

Ensin säärystimet 7-veikasta, langan kulutus oli n. 170g ja mallikuvio on jostain netistä peräisin. Nämä tein kaverille joka oli säärystimiä vailla, tosin en vielä yhtään teidä ovatko sopivat.

ja sit ylläripylläri revontulihuivi lankana tällä kertaa kauhavan kangas-aitan virkkuulanka. Piti vaan kokeilla et minkähänlainen tuosta tulisi puuvillaisena. Tuli ihan ok mutta parempi mielestäni tulee villasta.

Ja sit, piti minukin mennä kokeilemaan tuota baktusta (vai mikä nyt onkaan) ensin tein tuon pienemmän purosta lankaa oli vain 2 kerää joten tuli aika pieni. Langan kulutus siis 100g ja sit tuo isompi on tehty Novitan tico ticosta ja langan kulutus 120g. Malli on kyllä tässäkin aika ihana.

Ja mitähän tänne muuten kuuluisi, säärihaava on parantunut hurjaa vauhtia nyt viime viikkojen aikana, on nyt noin yhden kolmasosan kokoinen alkuperäisestä. Ensi viikolla alkaa työharjoittelu joka kestää seuraavat 8 viikkoa joten kesä vierähtääkin sit siellä.