On mennyt muutama päivä ihmetellessä tätä uutta vuodatusta ennen kuin uskaltauduin tänne kirjoittamaan.. Ja pitää kokeilla lisätä noita kuviakin jos nyt vaan onnistuu. Tää loppu viikko onkin mennyt noiden kahvipussien kanssa touhutessa. Tänäänkin käytiin niitä töissä ompelemassa :) Olen minä myös toki vähän neulonutkin. Mutta eilen sain siis punottua yhden kassin valmiiksi ja siitä tuli ihan kiva ainakin omasta mielestä.Olipa tuota joku nainen kehunutkin isänälle että onpa nätti kassi kun isäntä oli kassia kuvaamassa tänään Kätsylän pihassa .

Sit vähän kuvaa niistä pitsisukista jotka tein:

Nämä jäi nyt ainakin toistaiseksi malliksi töihin toiset samantyyliset on nyt puikoillakin.. Maton kutomistakin olen kovasti suunnitellut mutta saas nähdä toteutuuko milloin.

Muuten täällä ei juurikaan uutta ole tapahtunut. Tai no ukkeli jäi lomautetuksi jollen siitä jo aiemmin kirjoittanut. Aloittaa tosin ensi viikolla yhden kurssin joka kestää muutaman viikon.

Remonttikin on vähän edennyt ja ehkä se siitä vielä joskus valmistuu Jalka suussa

Palelu on ollut tällä viikolla kyl ihan huipussaan. Parhaina iltoina olen istunut lapaset kädessä sisällä ja isäntä valittaa vieressä että on kuuma. En tiedä johtuneeko nesteiden liikkumisesta vai mistä mut outoa on.  Ja ihokin kuivuu ihan ihme tavalla. Käsia saa monta kertaa päivässä rasvata ja mahaa ja jalkoja (mahaa siksi että viimeisessä leikkauksessa olleiden seuranta lätkien liima aiheutti kai jonkinlaista ihottumaa) Mut ei oo kyl tällaistakaan ennen ollu.. Liekkö joku vitamiinin puutos vai mikä..

Mutta kohta pääsisi saunaan =) Joten hauskaa Lauantai-iltaa vaan.