Jotenkin tuntuu et on kamala kiire ollut koko viikon vaikkei nyt mitään ihmeitä olekkaan tapahtunut.. Eilen olin kaveria moikkaamassa Lahdessa ja Keskiviikkona meillä oli leikattujen kanssa pieni "miittinki" Lahdessa niin siinäpä ne illat onkin hujahtaneet.. Ja tietysti käsitöiden parissa...

Viikolla neuloin töissä yhdet teddy lapaset.. Liekkö saaneet tänään uuden kodin.. Sukkia rupesin kaverille neulomaan kun tilasi sellaiset ja alkuviikko menikin noita vanhoja töitä päätellessä.. Kuvia ei oo nyt tullut otettua mut pitää koettaa korjata asia ensi viikolla.  Rose mohairia kävin juuri lisää hamstraamassa kun pari huivia olisi ainakin vielä tehtävä =) Ja yhdet lapasetkin mielessä kummittelee.. No saa nähdä mitä ehtii ja saa aikaiseksi..

Ultra aikakin tuli mutta on vasta muutaman viikon päästä.  Huomenna lähdenkin sitten junaan muutamaksi tunniksi istumaan ja suunnista pika visiitille itään.. Keskiviikkona olis tarkoitus palata. Pitää käydä sukulaisia moikkaamassa kun viimeks oon vissiin Heinäkuussa siellä käynyt.

Painoa on nyt himpun vajaat 20 kg pois lähtenyt.. Ja yhtään et kyllä menetettyjä kiloja kaipaa takaisin =) Vielä on urakkaa jäljellä mutta tyytyväinen olen jo tähänkin..

Mutta jos tässä koettais kotona vielä puuhastella jotain.. Aamulla siivosin ja vaihdoin keittiöön verhot ja kävin kaupoilla.. Isäntä tulee vasta kohta töistä kotiin.. Mukavaa on häntäkin pitkästä aikaa nähdä..