Niin eilen se sit lähti kipsi nimittäin.. Cool Tosin nythän se tuo jalka vasta kipeä onkin ja turvoksissa... No ehkä se siitä muutamassa päivässä tasoittuu toivottavasti...  Sairasloma jatkui vielä 3.3 asti kun pitää tämän kanssa nyt opetella kävelemään ja huomenna vielä lääkäri soittaa kuvista tarkemmin kun varmistaa ne jälleen röntgenlääkärillä. Fysioterapeutiltakin pitäisi kai soitella jotain jumppaohjeita..  Kepitkin jäi vielä muutamaksi päiväksi minulle jos tarttee pitempää matkaa kävellä niin ovatpahan tukena. 

Eilen käytiin Lahdessa. Kummipojan synttäreillä ja kaverilta hakemassa sitä vahvikenauhaa noihin koppiin... Kohta lähdenkin taas ompelemaan päiväksi kun ei tässä kotosallakaan oikein meinaa yksin aina viihtyä..

Mutta pitää nyt vaan toivoa et koipi tosiaan paranis nopeaan ja pääsis vähän liikkeelle.. Vaakakin näyttää samoja lukemia kuin ennen kipsin laittoa... Nolostunut eli -22kg... mut eipä tässä tosiaan ole viime kuukausina paljon liikkumaan päässyt... Joten eiköhän se tuokin vielä nytkähdä tuosta johonkin suuntaan ja pääasia ettei ole noussut ainakaan..