Täällä on kaikenlaista väkerretty pikkuhiljaa pukin pakettiin ja muutenkin... Otin tänään vähän kuvia noista valmistuneista.. 

2116209.jpg

Niin tästä Kätsylän joulukalenterista oli jo jonkinlaista kuvaa aiemminkin.. Tässä se kuitenkin on valmiina ja onpa sieltä jo muutama luukku avattukin.. (siitä lisää Kätsylän blogissa)

2116211.jpg

Töissä oon tehny hahtuva lapasia pari paria.. Näistä toinen jo huovutettu toinen ei.. Toiset menee Tiitsalle ja niihin koetetaan jonkinlaista kuvaa tyttöjen kanssa kehitellä =)  eli näihin vielä neulahuovutetaan jotain..

2116214.jpg

Polkka sukatkin tuli jossain vaiheessa väsättyä tai no on näitä jo 5 tullu ainakin tänä syksynä tehtyä.. Nää menee kaverin tytölle..

2116212.jpg

Isännälle tein piponkin tuossa kun häntä lähes kaikki langat kutittaa päätä niin tämä on nyt tehty tee teen primaverasta jossa on siis silkkiä mukana josko ei niin pahasti kutittais..

2116216.jpg

ja sit viimeisenä tein serkkutytön vauvalle pipon ja tumput.. tee teen primaverasta myös.. Ohje uusimmassa modassa pipoon.. tuo lanka on kyl aivan ihanaa.. Parasta lankaa neuloa tähän asti kokeilluista.. Ja muutenkin varmaan mielyttävää iholla.. Sitä pitää saada lisää :)

Sit muihin asioihin.. Tänään tuli päksistä kirje että on aika kirurgille 19.12 jo :)  Eli aika pian saa apua tuohon kainaloon onneksi... Vähän jänskättää millanen operaatio se on mut luulis ainakin et on ihan ok.. onpahan sit ainakin Jouluna aikaa huilata.. Kun nyt sais vaan nää kaikki jouluks tarvittavat hommat valmiiksi ennen sitä :)