Ei hyvänen aika miten tää aika voi mennä näin nopeaan.. Huomenna alkaa Marraskuu... Päivityksettömään eloon on kai johtanut se etten oo saanut edelleenkään kuvattua mitään, niin ei oo sit kehdannut kirjoitellakaan, pakko oli tulla kuitenkin jo jotain kuulumisia päivittelemään ja ehkä niitä kuviakin on vaan pakko joskus yrittää ottaa...

Mitäs kaikkea tässä kuussa onkaan tapahtunut, ainakin Tallinnassa tuli käytyä, sieltä tuliaisina oli muutama vyyhti vironvillaa ja pari hahtuvakiekkoa ja vähän red heartin sukkalankaa. Lankoja on muutenkin tullut ostettua tässä kuussa ihan käsittämätön määrä, mutta hyvin niitä on kyllä kulunutkin, neulottua on tullut ainakin 3 sukat ja parit on vielä kesken puikoilla, yks palmikko huppu/kauluri ja kaulaliina.. 

Sisustaminen on jatkunut ja alkaa olla pian loppusuoralla (tai ainakin pakko olisi kun ensi Torstaina on tupperware kutsut) , tosin meinataan ostaa Joulukuussa uusi ruokapöytä ja tuolit tähän olohuoneeseen, joten sitten kai se vasta valmis on.. Pienellä budjetilla tästä on onneksi muuten selvittykin, uutta ei ole ostettu oikeastaan muuta kuin olohuoneeseen uusi matto ja iso canvastaulu, pienempiä tauluja "askartelin/tuunasin" vähän itse ja hyviä tuli niistäkin.. ehkä kuvaa näistäkin sit joskus.. Kankaita olen jonkun verran ostanut (ystävä on outlet kangaskaupassa töissä niin saa edullisesti) mutta nekin on vielä ompelematta, tulossa olis ainakin pöytäliina, verhoja ja tyynynpäällisiä.. Huutonetistä sain onneksi edullisesti huudettua keittiöön uuden unikkokapan sinisen (yllättäen..) 

Kahvipusseja on kertynyt nyt ihan liikaa ja olenkin jo kavereita valjastanut että nyt otan enää sinisiä ja keltaisia vastaan kun ei enää mahdu mihinkään, niitä pitää ehtiä ompelemaan myös.

Mitähän muuta, paino on pysynyt onneksi kurissa, ei tosin ole kyllä pudonnutkaan, mutta ei onneks noussutkaan. Sokerit on vaihteeks vähän heitelleet mutta niihin tiedän onneksi syytkin. Ilmassa on hiukan suruakin, ensi Perjantaina olisi nimittäin hautajaiset tiedossa isännän mummo kuoli nimittäin viikko sitten, tosin ikää hänellä oli kunnioitettavat 93-vuotta joten aika luonnollinen poistumahan tämä oli.

Työharjoittelu ja näyttö oli ja meni ja nyt tulevana Tiistaina on näytön arviointikeskustelu, harjoittelusta tuli ainakin kiitettävä joten saas nähdä miten näyttö meni. Jaksohan oli nyt kuntoutuksen tukeminen. Nyt alkaakin ensi viikolla jo sitten vanhustyöhön suuntautuminen, niin se vaan on vuosi mennyt koulussa nopeaan ja vuoden päästä ollaankin jo sitten valmiita lähihoitajia (toivottavasti)..

Mutta joo, ihanaa alkavaa Marraskuuta kaikille kävijöille ja lupaan laitella niitä kuviakin joskus lähitulevaisuudessa...