Taas on reilu viikko vierähtänyt huisia vauhtia, kotona olen sen suurimmaksi osaksi viettänyt vaikkakin taisi siihen pari työpäivääkin mahtua. Joulukuussa tuo työtahti onkin sitten jo hiukkasen tiiviimpi... Ensi viikko on näillä näkymin vapaata ja voi keskittyä kotona kaikkeen pikku puuhasteluun.

Viime viikonvaihteessa kävi mieluisia vieraita kun vanhemoani poikkesivat kera Hectorin täällä meillä.

 

Hector (kuva on kylläkin kesällä otettu)

Koira kuumetta meninaa pukata kyllä kovasti itsellekin, mutta pitää malttaa vielä ainakin toistaiseksi mielensä.

Olen minä tässä kotosalla puuhastellut kaikennäköistä, viikolla pesin keittiön ja olohuoneen ikkunat ja vaihdoin keittiöön jo talvisemmat verhot ja laitoinpa sinne jo jouluvalotkin palamaan.

Siskoni laittoi linkin joululahjatoiveestaan, haluaa ponchon jonka mallin oli löytänyt novitan sivuilta. Tosin poncho oli tehty koukkuamalla niin en alkanut sitä nyt opettelemaan vaan neuloin kappaleet ja kokeilen josko mallin toteutus onnistuisi niin. Kappaleet on jo valmiina, vielä pitäisi ne yhdistellä niin näkee mitä tulee, ehkäpä kuvaa sitten kun on valmis. Sukkia on myös tullut vaihteeksi neulottua. Ja muutama joulukorttikin askarreltua. Huomenna olisi tarkoitus kokeilla hiukan leipomistaitojaan ja testata kuppikakkujen tekemistä....