Tai ainakin siltä nyt tuntuu. Aurinko paistaa ulkona ja vaikka se tuo esiin likaisen olohuoneen ikkunan niin ei haittaa, minulla on kerrankin hyvä mieli. Vaikka Kelakaan ei hoida hommia niinkuin pitäisi, niin ihmettelen ettei sekään nyt saa mieltä maahan, hyvä niin.

Maanantaina soi puhelin ja kyseltiin töihin. Olin silloin ensimmäisen iltavuoron valmiina lähihoitajana töissä :) eipä tuo kyllä sen kummempaa ollut kuin opiskeluaikanakaan, mutta kivaa oli töihin mennä pitkästä aikaa. Tiistai aamuna sitten puhelimeen tuli viesti jossa kyseltiin ensi viikolle yhdeksi päiväksi töihin ja vinkattiin että kannnattaa soitella töihin ja kysellä vuoroja. No soitin ja nyt onkin tiedossa monta vuoroa Joulukuun alulle, tästä on hyvä taas jatkaa. Tänään olisikin taas iltavuoroon meno ja nautiskelen tässä pari palaa suklaata ja kahvia ennen töihin lähtöä.

Eilen päättelin yhdet valmistuneet villasukat ja isäntä otti niistä jo kuvankin mutta vielä ei ole sitä minun koneelle asti saatu. Sukkia aloittelin sitten taasen, vaikka pitäisi kyllä paneutua siihen pipoprojektiinkin jonka olen kamulle luvannut tehdä...

Mutta ihanaa päivän jatkoa myös sinulle!