Hei vaan hei... Tai ehkäpä pitäisi sanoa Bonjour...

Aikaa on kulunut ja kymessä vettä virrannut sitten viime postauksen, mutta on siihen ollut ihan hyvät syynsä (vakuuttelee ainakin itselleen) . No nyt on ainakin toistaiseksi koulun käynti loppu kun 21.10 saatiin ne valmistujais paperit käsiin (todistus on vasta tulossa tutkintolautakunnasta) mutta kuitenkin kaikkien stressaamisten ja hankaluuksien jälkeen päästiin voittoon ja nyt ollaan "valmiita" lähihoitajia.. En tiedä sitten siitä valmiista, työhän se vasta opettaa. Nyt olen reilun viikon ollut työttömänä, mutta epäilen että kyllä niitä töitä taas kohta pääsee tekemään. Tein viimeisen työharjoittelun aikaan jo palkallisia vuoroja yhdessä hoivakodissa ja sieltä odottelen nyt kuulevani jotain, hyvä tässä on pieni hetki välillä hengähtääkin. Viime viikko oltiin isännän kanssa reissussa kai se oli joku hää/valmistujais/synttäri matka , mutta ihanaa ainakin oli.

Tämmöiset näkymät oli hotellin ikkunasta, ja seuraava kuva kertookin lisää että missä sitä oltiin.

Pariisissa siis pyörähdettiin, tai oikeastaan Ranskassa, koska suurin osa lomasta oltiin kuitenkin muualla kuin Pariisissa. Sunnuntaina 23.10 mentiin ja Perjantaina 28.10  tultiin takaisin. Vuokrattiin auto koko ajaksi ja ajeltiin sillä ympäri Ranskaa mm. Orleansissa, Soissonsissa ja Ebernayssa. Paljon ihania maisemia ja tulipa auton mittariinkin yli 900 km. 1 päivä pyörittiin Pariisin keskustassa ja käytiin katsomassa Eiffeltornia ja Riemukaarta ja pyörittiin latinalaiskorttelissa.  Kyllä sinne sydän jäi ja aikaa olisi kulunut enemmänkin, mutta onpahan intoa lähteä toistekin. Onneksi muistot pysyy ja kuviakin on aika paljon.

Lankoja yritin sieltä myös katsella mutta suurin osa mitä vastaan tuli oli jotain akryylihömppää (no olihan sitäkin ostettava pari kerää) mutta muuten ei juurikaan löytöjä sillä saralla tehnyt. Eräässä kylässä (en enää muista että missä) olisi ollut 2 aivan ihanaa lankakauppaa jossa oli ikkunassa esim. opalin lankoja mutta eipä ne juuri silloin auki olleet... No ehkä seuraavalla kerralla sitten.

Sukkia olen aikani kuluksi vaihteeksi neulonut ja  seuraavaksi pitäisi kai tehdä pipo kaverin tytölle.

3d korttejakin aloittelin taas tänään kun tilasin ihania kuvia nettikaupasta.

Ranskassa oli muuten aivan ihana lehti tarjonta ja monta ihanaa askartelu /kortti/ sisustus/ joulu lehteä tulikin tuotua mukanaan kun hinnatkin on siellä vähän eriluokkaa kun suomessa. Niistä saakin mukavia ideoita tulevaan jouluun.

Iloisia Marraskuun päiviä tänne eksyneille!