Niin tulin sitten oikein hyvää alkavaa vuottakin toivottelemaan!!

Kuvia ei ole vieläkään vaikka käsitöitä tulee kyllä tehtyä ja aika paljonkin. Tällä hetkellä puikoilla on perus miesten sukat ja toisilla puikoilla naisten sukat :) Yhden revontulihuivin tein tuossa Joulun aikaan ja se lähti jo postissa uudelle omistajalleen ennen kuin ehdin sitä kuvaamaan. On tuossa päättelyä vaille valmiina yksi pitsineulehuivikin.. Pitäis vaan se saada kuvattua..  Eli käsityörintamalla tapahtuu ainakin jotain, ja pakko onkin ollut tapahtua kun kaikenlaista ikävääkin on taas tapahtunut ( niistä ei täällä sen enempää) mutta kun tekee edes noita niin saa ajatukset muualle välillä.

Uuden vuoden kunniaksi en pääse paukattelemaan kuohuvia.. Kävin nimittäin tänään hakemassa vaihteeksi antibioottikuurin.. Jalassa aukesi se toinen haava ja siinä on nyt parikin pöpöä kun niistä kokeita alkuviikosta otettiin.. Ensimmäinen haava on parantunut oikeinkin hyvin ja alkaa kohta olla kiinni. Ikävää vaan että tuo toinen sitten aukesi noinkin nopeaa vauhtia. No toivotaan nyt että hoito siihen olisi kohdillaan ja se alkaisi ainakin nyt kuurin syönnin myötä paranemaan..

Joulu meni ihan tässä kotosalla ollessa. Itä-Suomessa piipahdettiin silloin edellisenä viikonloppuna ennen Joulua. Pukkikin kävi ja toi paljon mieleisiä lahjoja. mm. retroradion ja Joulu muumimukin. Elämä on ollut aika kiireistä kun se koulu vie sitä aikaa niin paljon. Mutta ihan hyvä niin,  vieläkin opiskelu tuntuu ihan mukavalta. Tällä viikolla oli ensimmäiset tentitkin ja ihan kivasti meni ainakin ensimmäinen. Sain kehityspsykologian tentistä 3- (arvostelu 1-3) Tammikuun 11 päivä alkaa sitten se työharjoittelukin.

Mutta vielä kerran toivottelen kaikille oikein ihanaa alkavaa vuotta!