Eipä tähän oikein muuta voi sanoa, aika kuluu... Kesä alkaa olla ohi ja syksy kolkuttelee jo ovella. Päivitykset on jääneet, ei vaan ehdi tai saa aikaiseksi, nytkin tulee kuvatonta kun kamerat on parasta aikaa matkalla kohti Ruotsia isännän mukana.

Kesä kului koulussa ja työharjoittelussa, viimeinen työharjoittelujakso on meneillään ja sekin jo kohta puolessa välissä. Lokakuun loppupuolella pitäisi sitten valmistua. Varattiinkin tuossa viikonloppuna matka Pariisiin sinne Lokakuun lopulle, lähtee sinne sitten juhlistamaan valmistumista ja vasta olleita syntymäpäiviä ja häämaatkalle, tulee monta kärpästä yhdellä iskulla.

Käsitöitäkin on tehty ja välillä hiukan askarreltukin 3-d kortteja, tilasin tuossa joku aika sitten jostain nettikaupasta hiukan askartelutarvikkeita ja olen nyt jo näprännyt innoissani joulukortteja kun on niin ihania kuvia leikattavana  . Revontulihuiveja olen tehnyt pari kappaletta tai toinen on pingottumassa ja toinen puikoilla kohta pääteltävänä. Kesällä tuli myös neulottua paljon sellaisia erilaisia lappuja 7-veljestä langasta, tarkoituksena kasata niistä joskus peitto, mutta saas nähdä onko tuo taas joku ikuisuusprojekti vai mikä. Lankojakin on tullut hamstrattua milloin mistäkin, joten sitä kyllä olisi kun vain saisi niitä inspiraatioita.

Eilisen päivän ähelsin taas pitkästä aikaa kahvipussien kimpussa ja kyllähän tuohon hommaan taas hurahti, nytkin kun saan aamukahvit juotua lähden surruuttamaan koneella, illalla olisi kai pakko tehdä vähän koulutehtäviäkin, huomenna kun alkaa 6 päivän työputki.

Mutta ei kai tänne ihmeitä, hauskaa alkavaa syksyä jos joku täällä pyörähtää.