Niin kuulumisia ajattelin nyt kirjoitella, vaikkapa ei tänne kyllä niin ihmeitä kuulu. Valmiita töitäkin olisi kun vaan saisi ne kuvattua. Innostuin sitten revontulihuiveja neulomaan Tukittunyt on jo kolmas puikoilla peräkkäin.... 

Aloitin tämän kuun alussa siellä uudessa "työssä" ja olen kyllä tykännyt. Touhua riittää ainakin kun vanhusten kanssa siellä pyörii ulkoillaan ja minä siivoilen jne. Mukavaa puuhaa tosiaankin. Aloin taas haaveilla vähän lähihoitajan koulutuksesta mutta taitaa jäädä haaveeksi tämän terveyden takia...

Aikoja keskussairaalaankin on taas tuossa Kesäkuun puolella oikein urakalla silmäpolille ja sisätaudeille ainakin. Harmittaa vähän kun ei tämä paino nyt taaskaan ole pudonnut. Olen ruvennut liikkumaan paljon enemmän entiseen verrattuna (vaikkakin nilkka vähän vielä rajoittaa tuota matkaa kävellessä mutta kuitenkin) ja mielestäni syönytkin aika sopivasti niin silti ei mitään tapahdu. No kai sitä joskus ja saa olla kyllä tyytyväinen tähänkin pudotukseen olo on paljon parempi kuin vuosi sitten.  Siitepöly allergian kanssa meinaa vaan hermo mennä kun jos lääkkeitä siihen ottaa niin on ihan väsyksissä ja muuten taas nenä vuotaa koko ajan ja henki pihisee ja aivastuttaa. Mut luulis tämänkin pian helpottavan kun on jo aika iso lehti koivuissa.

Pyykkikone hajosi viime viikolla ja pakko oli uusi hommata kun ei tässä meidän talossa ole mitään pyykkitupaa. No kesti se edellinen n. 7 vuotta joten toivotaan että tämä uusikin ainakin sen.

Eli ei tänne ihmeitä iltaisin aika menee neuloessa ja pujottelinpa yksi ilta noita nappejakin. Kun vaan saisi niitä jostain lisää kun ei meinaa noista oikein pareja löytää.  Tällä viikolla minulla onkin neljä päivää vapaata kun tein tuon Perjantain jo aiemmin sisään. Käyn Kätsylästä ompelukoneen lainaan ja ompelen viikonlopun noita kahvipusseja välillä :)

Joten oikein aurinkoista viikkoa vaan kaikille.