Saas nähdä saanko tätä tänä iltana lähetettyä kun näkyy vuodatus käyvän aika hitaalla tänään...   On sit ollu tässä vähän joutoaikaa kun oon saikulla vielä huomiseen saakka. keskiviikkona sit vois "aloittaa työt " Hymy Niin kävin loppuviikosta työpaikalla ja oon siellä katsellu yhtiä kangaspuita vähän "sillä silmällä".. No aikani siinä juteltua innostuin ajatuksesta että niissä vois kutoa jotain ja sit innostuin vähän enemmänkin.. Tuloksena tämä :

Että semmonen tapaus kuva ei tee kyl oikeutta väreille...

 

 

tuossa vielä vähän tarkemmin tuota pintakuviota.. Kokoa tuli n. 140cm * 170 ( hapsujen kanssa 200cm)  ja on se vaan niin ihana ei voi kyl muuta sanoa.  Tämä menee lahjaksi mummolleni ensi kesänä kun hän täyttää 80 v.

Ja ennen kuin kukaan kiukkuaa et miten vasta kipsistä päässellä jalalla voi muka kutoa niin en kyllä käyttänyt vasenta jalkaa ollenkaan kutoessa.. Tukittu

 

Että sellaista.. Kätsylään pitää kuulemma kutoa vielä samanlainen.. Laitan tuosta omasta parempaa kuvaa kunhan olen saanut päät kunnolla solmittua ja otettua kuvan jossain luonnossa.

Muuten täällä on aika kulunut kahvipussien ja virkkausten parissa..

Jalka on suht ok. Sisällä kävely onnistuu jo ihan mukavasti eikä juuri satukkaan paitsi iltaisin kun on vielä aina silloin aika turvoksissa. Mutta ulkona kävely on hankalaa.. Nyt ainakin kun lunta tulee joka päivä lisää ja maa on todella epätasainen niin liki joka askel sattuu. No onneksi autolla pääsen jo nämä lyhyet matkat yksin liikkumaan.  Mutta lenkkeily saa kyl odottaa sulia teitä. Kävinkin tänään ostamassa uimapuvun jos vaikka loppuviikosta hallille selviäisi lopulta usean kuukauden tauon jälkeen....