Aikaa on taas vierähtänyt vaikka kuinka, siitä kun viimeksi olen tänne mitään rustaillut. Olen olevinaan odotellut että saisin kuvia ensin otettua että voisin päivittää, mutta eipä vaan ole saanut aikaan sitäkään..  Olen ollut nyt Kesäkuun alusta lähtien työharjoittelussa ja aika onkin melkein siellä kulunut. Kiire jatkuu siis edelleen. Elokuun ensimmäinen viikko on ainut joka on lomaa ja sekin on buukattu jo täyteen ohjelmaa (reissaamista ympäri Suomen maata).

Viime viikonloppuna oli 3 päivää vapaata ja silloin tehtiin pikapyrähdys itä-Suomeen, mökilläkin jopa ehdin pikaisesti pyörähtämään, no Elokuussa sitten ehkä paremmalla ajalla..

Neulominen ei ole nyt oikein innostanut tai no ehkä innostaisikin mutta en keksinyt mitään kivaa mallia ja niinpä rupesin vaihteeksi virkkaamaan isoäidinneliöitä jospahan niistä vaikka saisi joskus peiton kasaan. Ompelukoneeseen en ole ehtinyt koskeakaan viikkoihin (vaikka pitäisi kyllä sillä kahvipusseja kertyy vaan kummasti aina lisää)

Jalan parantuminen alkaa olla ihan loppusuoralla (Jee!) vaikka ehkä pitäisi koputtaa puuta ja olla ihan hiljaa mutta hyvältä tosiaan näyttää, mutta onpa tämän kanssa nyt jo yli vuosi pakerrettukin. Muuten vointi on ollut ihan ok ja painokin taas jopa muutaman kilon pudonnut.

Joten oikein ihanaa Juhannusta vaan kaikille ja yritän palailla lähipäivinä muutaman kuvan kera...