Voi hyvänen aika miten tuo aika oikein kiitääkään...

On jo Helatorstai ja en tosiaankaan ole ehtinyt aiemmin tänne päivttelemään mitään, no jospa yrittäisin tehdä parannuksen ja aktivoitua blogin suhteen taas jälleen. Kiirettä kevääseen aiheutti häät, omat sellaiset. 11.5 sanoimme toisillemme tahdon maistraatissa ja viime Lauantaina juhlittiin kavereiden kanssa tässä kotosalla. Toiset juhlat on vielä tulossa Juhannuksen aikaan tuolla kotoseudulla. Askartelin itse kaikennäköistä pientä kivaa noiden juhlien tiimoilta, tein kutsukortit itse ja tekstasinkin ne käsin itse. Jonkinlaisia hääkarkkeja väkersin myös ja tekstit käsin myös niihin. Joten aika paljon vapaa- aikaa on kulunut noiden parissa.  Kuviakin on, mutta ne on miehen työkoneella ja hän on työreissussa vaihteeksi jossain päin Suomea joten laitan niitä sitten myöhemmin.

Sukkia olen kutonut lähinnä koulussa luennoilla istuessani... Ja monta paria onkin valmistunut kevään mittaan.

Kesävoi on mallin nimi ja sehän löytyy siitä uudesta neulekirjasta (?) Näitä on valmistunut erivärisenä kai ainakin 7 paria.

Muutaman isoäidinneliönkin olen taas peittoa varten virkannut, peiton teonhan aloitin jo viime kesänä, mutta onneksi tuo on sellainen työ mitä voi aina innostuksen tullessa jatkaa

Koppiakin on taas tullut muutamat tehtyä pari pienempää ja pari isompaa ja itse asiassa pitäisikin nyt lähteä hakemaan ompelukone varastosta ja alkaa ommella päreitä kun ennen juhannusta pitäisi yksi koppa vielä ainakin saada tehtyä.

Opiskelut jatkuu tiiviinä ja tenttejäkin on vielä muutama tulossa, Heinäkuun lopussa alkaa viimeinen työharjoittelu ja Lokakuussa sitten pitäisi olla kaiken valmista...  Juhannusviikko on onneksi lomaa ja sitä tässä kovasti odotellaankin.

Ihanaista alkavaa kesää !