Tänään sitten taas Suomi pääsi kunnolla otiskoihin Kauhajoen kouluampumisen myötä.. Uskomattomia asioita tällaiset ei vaan meinaa oikein ymmärtää että tällaista voi täälläkin tapahtua.... Hiljaiseksi vetää varmaan monet meistä..

Eilen kätsylässä alkoi ympäristöviikko ja olemme touhunneet kierrätyksen ja hyötykäytön merkeissä.. Tosin tavallisetkin käsityöt ovat jatkuneet =)  Eilen jouduimme vähän karskilla tavalla "siivoamaan" siivouskomeroa kun pyykkikoneen kanssa sattui pienimuotoinen vesivahinko. Mutta onneksi asia saatiin kuntoon ja lattiat kuiviksi. Eilen opettelin uutta tekniikkaa minulle nimittäin tällaista.... :

1931235.jpg

Salomonin solmuillahan siinä on jotain syntymässä.. katsotaan nyt sit mitä siitä tulee =)

Myös tähän olen paria neulomassa :

1931238.jpg

Eli pirtin kehräämön langasta on tulossa lapaset tuo viivotin on sellainen 30 cm pitkä joten mallaa hiukan kokoa ennen koneeseen menoa.. Toivottavasti saan nämä tällä viikolla huovutettua niin näkee minkä kokoiset niistä oikeasti tulee..

Ja tältä näytti eilen aamulla kätsylässä ennen avaamista :

1931236.jpg

Eli tavaraa on paljon ja monenlaista...

Sitten ihan muuhun asiaan.. Eilen oli taas vesijumppa ja kun edellisellä kerralla sokerit humahtivat alas todella rajusti niin eilen varauduin jumppaan syömällä urakalla ennen jumppaa ja sokerit oli ennen sinne menoa 18 (eli aivan liian korkeat) ja jumpan jälkeen kun mittasin niin ne oli 8!!! Eli aikamoinen pudotus... Soitinkin tänä aamuna diabeteshoitajalle ja sain ajan Perjantaille koska hänenkään mielestään tuo ei ole enää normaalia ja kun noiden lisäksi joudun joka yö heräämään syömään kun sokerit laskee liian alas. Joten toivottavasti keksittäis joku ratkaisu tähän hommaan...