Tänään siis tuli minulle viimeinen SNY paketti ja vieläkin olen ihan puulla päähän lyötynä et kuinka tää voi olla mahdollista että minulle tulee tällainen paketti =) Mulle siis kiikutettiin tänään töissä eteen tuollainen iso laatikko ja Tiitsa käski sen avata.. Osoitekortista tajusin että Sny on asialla mut hetki meni tajuta et mitä se paketti Kätsylässä tekee :) No lopulta Tiitsa onneksi selvensi asiaa.. Ja vähän snyykin..

No paketin sisältö näytti sitten tältä :)

2102176.jpg

Elikkäs luettelenpa nyt vielä mitä kaikkea täältä löytyi :
2 pussia puuhelmiä
servettejä
2 pakettia kynttilöitä
2 kerää harmaata kid mohair lankaa
6 kerää vihreää kid mohair lankaa
1 iso kerä 100% villa lankaa "sateenkaari" väristä
1 kerä sisu glitter lankaa
iso kiekko ruskeaa hahtuva lankaa
1 kerä punaista funny lankaa
iso kerä sinistä lankaa
2 kerää magia lankaa
2 kerää regia sukkalankaa
kerä step aloe vera sukkalankaa
Ihanan isot prymin 12 mm puikot
5,5 mm addin sukkapuikot...
ja etikettitarrojakin vielä...

ai niin olihan siellä se kerroslaskurikin :)

Ihan aloin jo miettiä että liekkö sny laittanut väärän paketin postiin kun noin paljon oli tavaraa.. Mutta ihan paras paketti tämä kyllä on ollut ikuna =) Koko päivän olenkin miettinyt langoille käyttöä ja aika monelle on jo hyviä suunnitelmia =) Ja niin se paljastus.. Ixu oli minun ihana ja paras salainen ystäväni (kai =) ) Kiitos sinulle kovasti.  (enpä osaa vieläkään linkittää sinua tänne sivuilleni.. Pitää Tiitsan opissa koettaa joskus ehtiä käymään =)

Ja tänään oli tai oikeastaan jo eilen selvinnyt minun salaiselle ystävyydelle minun henkilöllisyys ja minun ystäväni oli JossuP

Muuten elämä sujuu aika hissukseen täällä.. Isäntä on ollut aika vähän kotosalla kun on nyt töitä kerta riittänyt niin pitää niitä silloin tehdä.. No ensi viikon on näillä näkymin taas sitten kotosalla =) Käsitöitä on syntynyt tasaiseen tahtiin.. Nyt vaan on kameran akku ihan loppu niin en saa kuvattua kaikkea joten koetan lisäillä niistä kuvia lähiaikoina.

Eilen tuli puoli vuotta kuluneeksi leikkauksesta ja -21 kg on tilanne nyt.. Ihan tyytyväinen olen.. Olo on paljon kevyempi jo nyt ja vaatteetkin on käyneet isoiksi..  Suurinta vaivaa aiheuttaa tuo patti tällä hetkellä kun se on muutamana päivänä ollut tosi kipeä ihan kosketus arka.. Ei onneksi vieläkään haittaa normaali toimia mutta mihinkään ei voi kurkoitella tai sattuu niin pirusti...

Joulua täällä jo kovasti odotellaan...